Robert kommer aldrig släppa en skiva


Bild: Robert marknadsför Twilight hos Apple store i Soho

Jag gillar Roberts Pattinsons musik. Här måste observeras att det är specifikt Robert jag pratar om, inte Edward. Jag gillar nämligen Robert som Robert, och inte Robert som Edward. Inga misstag. Därför tycker jag det är jävligt synd att han inte kommer att släppa någon skiva. Men hur kan jag vara så säker på det? Jo, för att Robert är en underlig människa. Och han trivs bäst med andra lika underliga människor.


I dagsläget består Roberts fans till huvuddel av hysteriska 14-åringar med Cullen-mani (plus mig och Marie då, de hysteriska 18-åringarna med Cullen-mani). Dessa skulle också köpa majoriteten av hans skivor. Detta vill inte Robert Pattinson. Roberts önskade målgrupp är nämligen svåra människor. Underliga människor som sitter i mörka rum, iklädda mörka kläder. Där ska de sitta rökandes sina egenrullade cigaretter och diskutera fram en lösning på världens alla problem.


Så tills Robert återigen är en okänd, fristående artist kommer det inte att komma några skivor. Med andra ord, aldrig.


Postat av: Anonym

robert borde alltså uppsöka hannes i min klass, han passar läskigt mycket in i kategorin...

2008-12-09 @ 21:27:30
Postat av: Linnea

Kan det vara Anna?

2008-12-10 @ 07:37:55
URL: http://twerds.blogg.se/
Postat av: sofiaz

What?! :D har han spelat in nån låt överhuvud taget som man kan lyssna på eller? :O svara på min blogg snälla, jag måste få veta, kram

2008-12-22 @ 23:13:25
URL: http://sofiaz.devote.se


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar: