Ryssland part 1

Insåg just att jag knappt skrivit någonting alls om hur det var i Ryssland. Jag som kom hem med hur många historier som helst.. Men idag alla barn tänkte jag dela med mig av berättelsen om Dima- karate experten.

Dima är en (ungefär) 45 årig liten estländsk man som våran skola anställde inför Ryssland resan. Varför? Jo, för han är karate expert och skulle fungera som våran livvakt. Så när vi var ute och spattserade på st.Petersburgs gator brukade Dima tyst gå längst bak i ledet och se till att alla hängde med och ingen vart överfallen etc.. Jag och några andra som är väldigt sega brukade alltid hamna sist med Dima (som förgäves försökte skynda på oss) och det tog inte lång tid innan ett par av mina klasskompisar var lite små kära i honom. Fråga mig inte varför, jag tyckte han var gammal och ful. Kommunikationen med honom var dålig eftersom han inte sa så mycket och vi snacka engelska med honom (han var ju estländsk). Så klasskompis X1 & X2 brukade snacka på rätt bra när vi gick där bak med Dima och de gillade honom bara mer och mer.

Några av de saker som sas:

 • Oh han ser ut som en hundvalp!
 • Okej. Vi kallar honom "D" idag, "E" imorgon och "F" i övermorrn. Så fattar han aldrig att det är honom vi snackar om!
 • -Undra om han har snygg kropp...?
  -Om han har snygg snopp!?
  -Nej! Kropp! Inte snopp....
 • Naw, han är så söööt
 • Undra om han har barn? Jag tror han skulle vara en bra pappa. Han är så gullig...
 • Våran egna lilla karate expert!
 • Ninja..Niiinja!    
 • Titta hur han spejjar! Som en hemlig agent..Eller en hök..   

En kväll när några av oss sitter sammlade i ett hotellrummen händer något väldigt roligt. X1 & X2 kommer in springande och är helt knallröda i fejjsan.
X1&X2: När vi skulle åka ner til lobbyn så träffade vi på Dima,han åkte hiss med oss. Vet ni vad han sa? "Just so you know, i understand swedish."

HAHAHAHA!


Stay tuned för den spännande fortsättningen "Ryssland part 2- När hotellet monterade upp övervakningskameror utanför våra hotellrum"

Postat av: SOFIA

HAAHHAHA:) Hur gick det med del2 då? haha

2009-02-24 @ 10:40:24
URL: http://ssoofiiaas.devote.se


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar: