Dagens bild


Det här har jag gjort idag;


Våga vägra veckans blogg!


Idag skulle jag vilja skicka en ordentlig pungspark till "Veckans blogg" fenomenet. Ni får påstå vad ni vill, men jag vet att det bara är ett försök att skaffa sig läsare.


Första gången jag vart nominerad till en Veckans blogg-tävling tyckte jag att det lät kul. Men sen så visade det sig att man själv var tvungen att skaffa fram röster. No way tänkte jag. Inte en chans att jag tänker skicka alla mina läsare till deras blogg. Kalla mig synisk om ni vill. Men jag säger då det; veckans blogg är bara ett försök att få andra bloggar att länka. Så jag bojkottar skiten.


Så nu vet ni det allihopa. Våga vägra!


Disrespect Me!


Klicka på bilden för att spara den. För kampanjens budskap vidare!

Alla har väll hört talas om den nya kampanjen "Respect me"? Den vill få alla att respektera Robert Pattinsons privatliv och stoppa alla paparazzibilder.  Well, jag har nu bestämt mig för att starta motkampanjen "Disrespect me" som går ut på att öka antalet paparazzibilder på Robert. Målet är att han ska dygnetrunt- övervakas, och allt ska gå att följa på internet! "Disrespect me" vill se bilder på Robert när han handlar, joggar, kör bil, äter lunch och duschar. Han ska inte kunna gå ut ur huset utan att vi ska kunna följa hans varenda steg, han ska inte kunna gå på restaurang utan att vi kan se vad han har på tallriken!


Mer Robert Pattinson åt folket! Och ärligt talat, blir man skådis så får man faktiskt skylla sig själv att folk tar bilder? Ger man sig in i leken får man leken tåla. Disrespect him!

Edit: Asså vilka torrbollar ni är.. Skulle antagligen inte känna igen ironi om den så körde över er. Bättring people!


(#/!!*")("#/"!%#")/!")*")=!)(#.

Jävla idiot!(#/")("#/"&"%#"Hur fan är människor funtade egentligen!?!! (#!*Jag bli så jävla förbannad!!!?)/%# Hur fan tror de att de kan bete sig egentligen!!??!")=!)(#!? Folk är fan inte kloka!! #/!!*")("#/"!& Vad tror de egtnligen ska hända!? Klart som fan jag blir arg!! #/!!*")("#/"!&" Sen har han mage att kalla mig kaxig!#/"!&"%#")/!")** Nej fy fan!)(#.

  

Ibland hatar jag mitt jobb.

  

Edit: Det är inte jobbet jag blir arg på. Det är kunderna.


Dagens Rpatz bild


Jag bara älskar den här bilden.

Rätt svar är.... X! Jag köpte nämligen en liten träsnopp åt Greta i Turkiet, som jag tänker tvinga henne att använda som nyckelring. Hon blev faktiskt väldigt glad.

Försök att gissa rätt nu.I vilket sammanhang sades följande?:


"Marie, följ med mig ner och titta på Gretas snopp!"


Alternativ:

1 Greta har genomgått ett könsbyte och ville visa resultatet

X Jag köpte en träsnopp till Greta i Turkiet

2 Greta är egentligen en kille som råkar se väldigt, väldigt feminin ut.


Rätta svaret kommer imorgon!


Om tisdags kvällen.


Bild: Marie & Greta hos Felix Foto: Jag

At the moment sitter jag på min säng och försöker mobilisera kraft att klä på mig. Nevermind att klockan snart är ett, är man trött så är man. Igår var jag och några andra nissar hemma hos Felix och grillade och spelade kubb. Det var väldigt trevligt. Men det är nog bara att inse att man börjar bli gammal när kubb står på schemat (och man tycker det är kul).


Nu: kläder

Sen: Åka hem till pappa och plugga körteori. Måste få tummarna ur röven och ta tag i skiten.


Lördag

Pappa: Kommer du ihåg när vi seglade till blabla-ön?

Jag: Jaa?

Pappa: Och kommer du ihåg hur du stängde in dig i fören och surade en hel förmiddag för att du inte hittade din hårborste?

Jag: Nej det gör jag verkligen inte..


Ännu en gång kan vi konstatera att jag inte är lätt att leva med alla gånger.


GLAD MIDSOMMAR!Ät jordgubbar tills ni spyr

Fredag (ledig idag!)

Uppdateringen har varit värdelös de senaste dagarna, jag vet. Men jag har jobbat så jag har varit upptagen, plus att det inte har hänt något värt att rapportera. Och eftersom jag jobbar i en evighet framåt så förvänta er ingen bättring. Men håll ut. Någon gång ser bloggen ljuset i tunneln.


M to the U to the S to the E

 

Video: Muse - Time is running out

Jag berättade aldrig det men jag och Marie har köpt biljetter till Muse den 24 oktober! Woho! Snacka om att jag är en happycamper! Så nu har jag 4 månader-ish på mig att tagga till ordentligt. Och taggas ska det.


När dom (om dom?) spelar Unintended eller Time is running out kommer jag att dö lite inombords, men det är det så värt. Kommer att bli badass..


Någon mer lycklig människa som ska se dom?


Ett utav livets stora mysterier..

..Varför klipper alltid frisörer 1 decimeter när man bara ber dom att toppa håret? Strange.


New moon teaser trailern - helt okej

Äntligen, efter många om och men, kommer min recension utav New moon teaser trailern. Och ja, jag vet att den kommer lite väl sent men give me a break. Jag har varit upptagen.1. Alla verkar tycka att kristens ögonbryns-grej är cool. Utom jag då. Jag tycker det ser jätte skumt ut, känns tillgjort.


2. Jag tror jag dog lite när den här scenen började. Så bra.

3. Det här var det sämsta ever. Först och främst så blöder man inte sådär mycket om man skär sig på papper. För det andra så säger man inte "Åh, jag skar mig på pappret" samtidigt som man håller upp fingret så att alla kan se. Kom igen, kan det kännas mer krystat och onaturligt? I don't think so.

4. Jaspers hår (also known as golvmoppen) har gått från att vara en jävla katastrof, till att bara vara rätt fult. Men här är det inte läge att vara kräsen, det är bara att tacka och se glad ut.


5. Men hallå? Det är ju inte bara Edward och Jasper som är supersnabba vampyrer. Så why in hell står alla andra helt orörliga och bara tittar på?

6. What the fuck? Min första tanke var "Jasså, har Bella skaffat någon slags tribalt-tatuering på armen?" men nej nej.. Det ska alltså föreställa blod. Men varför ser det då så mörkt och konstigt ut? Hon gjorde ju precis illa sig så borde det inte vara mer ljusrött typ?

7. Ingen kan påstå att Laurent såg speciellt vampyrig ut i Twilight. Så min hatt är av för Chris Weitz, för nu ser han skitläskig ut.

8. Inga ord nödvändiga. Däremot uppmanar jag alla att använda ögonen, mycket.

9. Var lite orolig innan. Varulvarna hade kunnat bli så jävla fel. Men de blev faktiskt helt okej. Ser kanske lite väl animerad/tecknad ut, men it's okey.


Totalt sett var trailern alltså helt okej, eller vad tycker ni?


Inuti min studentmössaSka jag tolka det här som att mina klasskompisar tyckte att jag snackade för mycket om Twilight?


Honey I'm home!


Foto: Jag

Hello allihopa, jag är hemma igen och back in business! Veckan i Turkiet var bra men förjävla varm, mina knallröda axlar är talande. Så vad har Linnea lärt sig den här veckan? Jo, att solskyddsfaktor 20 är den enda faktorn. Allt annat är skit. Sen var det surt att komma hem och mötas av 10 grader och regn. Not so nice. Vad säger ni om att starta en namninsamling där vi talar för att vi flyttar Sverige typ 50 mil söderut? Jag är på.


Måste också tacka Julia som ställt upp som gästbloggare hela veckan, Tack! Det har ju gått prima. Eller vad tycker ni? Fast jag är ganska kritisk till allt snack om hästar och stall som förstör Twerds coola image.  Och vissa inlägg framställer mig som universums största tönt/nörd/Steve Urkel-wannabe så att det nästan gränsar till ärekränkningar.. Men det är lugnt, karma is a bitch och hon kommer få det hon förtjänar. Ska gräva fram någon riktigt ful bild på henne och lägga upp på bloggen. Den som skrattar bäst som skrattar sist. Mwaha!


Nu: Krogen!


Dags att säga hej då, dags att säga hej då

Succsess!! Jag fick en läsare att kalla Linnea för Linnet!

Idag har Els och jag strosat runt i stan i regnet. Mycket trevligt var det.

Sista inlägget för den här gången. Kanske att Linnet reser bort igen i sommar? Då är jag här, om jag får såklart. Åhnej tycket vissa, inte den där störiga tjejen, Jag saknar riktiga twerds lite, det är så roligt att läsa om alla spännande Twilight updates.

Jag har precis brottats med ett par nylonstrumpor, för ikväll väntas utgång. Det ska bli mycket, mycket kul för jag ska träffa gamla klasskamrater som jag inte har träffat på över en vecka.  

Vad kul det här har varit! Alla läsare är så otroligt gulliga. Plötsligt förstår jag hur alla stora bloggare seriöst kan skriva
" Hej alla mina söta läsare". Tack hörrni!   

Vi ses i mörkret på Toxic, right? Jag är den som ser lite obekväm ut i sin fula klänning. "Hej då alla söta läsare!"
 

6/7

Hallå för näst sista gången. Det blev inga mordhot hem i brevlådan för inlägget igår. Det är möjligt att jag har lite fördomar om ni som läser denna blogg. "Twilight är hela mitt liiiv och jag skulle dööö utan det". Men tydligen inte, ni har krossat mina fördomar om twerdläsarna! 

Oh vad ska dagens spännade inlägg fyllas med? Vad ska jag skriva om jag inte får skriva om vad jag har gjort idag eller dAgEnS oUtfiT? Juste, jag kan avslöja de spännande svaren på frågesporten! Yeeey 
- Vad har Linnet alltid sagt att hon skulle göra när hon slutade skolan? Dansa sin egenpåhittande twilightdans. Otroligt? Ja. Sant? Ja
- När tyckte Julia att Linnet hade nått toppen av sin nördighet? När hon berättade att hon kan Sagan om ringen-språket. Här behövs det inte kommenteras något.
- Hur långa? 180cm. Om en lång person skulle gå in i dig, så är det helt enkelt för att du ligger utanför synfältet.
- Vad kan vara plågsamt hos henne ibland? Hennes brutala ärlighet. Jag har en hel del exempel på det, ja.
- Vad är det roligaste Linnet har gjort någongång? Nu ska ni veta att vi skrattar ofta åt henne (L). Men HAHAH det roligaste var när hon hoppade över tunnelbanespärrarna i Ryssland. De komiska var att hon hoppade tillbaka och inte in i tunnelbanan. Vakten var inte sen på att låta henne få böta 100 rubel. Jag var inte ens med när detta hände, utan jag fick höra det i efterhand och då kan ni förstå hur roligt det måste ha varigt. hahah

Ja, det var det roliga. Man vet aldrig när man får roligt nästa gång. Jag ska försöka hinna med ett inlägg till imorgon innan Linnet kommer hem. Jag sparar adjösnacket till imorgon.

The one and only, you know how by now. I hope. Sluta skriva på engelska. Hejdå!

Känsliga läsare varnas

Nu ska jag skriva vad jag tycker om filmen Twilight. Det här är ett av de få ställena som folk faktiskt bryr sig. Okej, låt mig börja så här: jag har sett filmen säkert fem gånger och det säger väl en del. Men som i de flesta filmer finns det några saker som jag stör mig på. Jag tar med ett urval. Möjlig spoiler

- Purple's cool - lila är fräckt. Asful översättning och jag vet att det egentligen inte har med själva filmen att göra.

- Varför valde de inte en större skådespelare till att spela Jocob? Han är plutteliten och han ska bli större en Edward, Jag förstår att det är svårt att få en skådespelare att växa typ en meter, men just nu är han lika lång som Bella.

- När Bella och Edward är i skogen och han hänger över henne i ett träd. I ena klippet är han nära henne och sedan i andra klippet är han helt plötsligt mycket högre upp. Hur svårt kan det va? Vår film som vi gjorde i ettan är smartare än det.

- Hennes kläder!! F r u k t a n s v ä r t f u l a
 
- När de morrar åt varandra i basebollscenen, som jag förövrigt älskar.

- När klassen har varit i växthuset och Edward säger "our bus is full" och dunkar på rutan.

- Bella och Jacob slår fulhetsrekord när de går runt och pratar i sina regnjackor

- Hon är ofta vitare än honom

- Edward går lite konstigt. Hippetihopp

- Edward skrattar lite för mycket när Bella säger att hon inte gillar regnet.

Okej, det var lite småsaker som jag stör mig på. Inga mordhot nu tack. Det finns även bra saker:

- Om det inte vore för Edward skulle jag inte ha sett filmen en andra gång

- Jasper

- När han kommer och räddar henne från "those lowlifes"

- Skrattar varje gång Bella hälsar på familjen för första gången.

- "It wouldnt be like drinking your blood"
 
- Roberts låt "Let me sign".

Peace - the number one gästblogger Julia

Caution!

Herre vilken hurtbulle jag är. Jag åkte upp till stallet i regnet och morgonfodrade hästarna. Fast det kanske inte är lika hurtigt med tanke på att jag gick och la mig direkt när jag kom hem igen. Jag gömmer mig för gubbarna som ska komma och ta bort typ en oljetank eller något. Jag låtsas som om jag inte är hemma när det plingar på dörren.

Jag känner mig lite avundsjuk på alla som är utomands just nu. Vad är det här för skitstart på sommarlovet? Det bara regnar och är max 15 grader. Solstoool-gee miiiig.

åååhh nej.. lågstadieskolan utanför mitt fönster körde precis igång med den årliga talangjakten. Det innebär att alla elever får sjunga sitt eget bidrag och det håller på hela dagen. Ja, man får vara gnälltant när man är förkyld. Just nu är det några som sjunger "i en rosa helikopter" i en på tok för hög tonart. aah my ears!

Jag börjar bli hungrig. Tror ni man vågar gå ner och äta något, eller kommer oljetankbytargubbarna se mig genom fönstret då? Det vore typiskt. Jag kanske ska tvinga min dataspelande bror att hämta något åt mig, It aint going to happen.

Oh jag gillar när min dator pratar med mig. Den sa nyss "caution, a virus has been detected" och så fixade den det. Jag var tvungen att berömma den lite. Duuktig dator ta hand om virus helt själv.

Vad är det med mig? Kan jag publicera detta sinnesrubbade inlägg? Lägg märke till den röda tråden som finns genom hela inlägget..not.

Pssssssst ingen har svarat alla rätt på frågorna ännu. Pözzzzzz

...nu sjunger de "jag vill vara din Margareta"....

Detta fält måste fyllas i

Glass, hallon och nästan bränd kolosås, mmm. Den här dagen i övrigt, blöö. Jag är förkyld, väldigt förkyld, Ni vet hur trevligt det är när man vaknar på morgonen med hela huvudet fyllt med ja, ni vet vad. Imorgon kommer bli ännu trevligare, klockan ringer halv sju. Det kanske inte låter så tidigt för er skol/jobb människor, men när jag gick i skolan började vi tidigast 10 varje dag. Haha vad gammal jag kände mig där.. "när jag gick i skolan på den gamla goda tiden". 

Min dag har alltså varit en extremt ohändelserik dag. Jag har suttit och pysslat med en logotyp i flera timmar. Ja, det är mitt framtida yrke om några år. Nej, jag har inte blivit avskräckt av min hemska projektsarbetsäckelhandledare. Jag gjorde nämligen en logotyp som projektarbete och min lärare var inte direkt peppande. He hee heeee

HAHAHA jag såg nu vad Linnet hade skrivit om att jag skulle gästblogga. "Jag misstänker att det kan komma att bloggas på min bekostnad" Najs! Nu måste jag se till att hon inte blir besviken. Jag anordnar en liten frågesport här på bloggen. Vinnaren får ... eem.. den tomma hårspraysflaskan som står bredvid mig. 

1 - Vad har Linnet alltid sagt att hon ska göra, som hon också gjorde, när hon slutade skolan?
1, Bränna schemat   x- Säga vad hon tycker om vår historialärare   2, dansa sin egenpåhittade Twilightdans

2 - När tyckte jag att hon hade nått toppen av sin nördighet? När hon sa att:
1, Hon kan sagan-om-ringen-språket  x-Hon hänger ofta på kungliga biblioteket   2,Hon läser internationell ekonomi for funzies

3 - Linnet och jag är typ lika långa (snygga). Hur långa?
1, 170cm  x, 175cm  2, 180cm

4 - Vad kan vara plågsamt hos henne ibland? (flera alternativ kan stämma men jag tänker speciellt på ett)
1, brutal ärlighet  x,  jag-har-körlektion-imorgon-06.30-klagande  2, twilight-tjatandet 

5- Vad är det, enligt mig, det absolut roligaste Linnet har gjort någongång?
1, ramlat i simhallsbassängen med kläderna på  x, hoppade tillbaka över tunnelbanespärrarna i Rysslands tunnelbana och fick böta  2, halkade i matsalen så att mjölken rann ut över en stackars rädd liten elev.   

Observera att flera av alternativen aldrig har hänt även fast jag skrattar vid tanken av det. Hon kommer bli arg ja. Detta blir sista gången jag får blogga här. Skynda er att gissa, vem vill inte vinna hårsprayen?

over and out / Jolia
 

Sommarlov

Hej, första dagen på sommarlovet! Oh najs. Sommarlovet / ångest-jobbletar-lovet. Nej, jag har faktiskt ingen panik än. Jag har planerat att ha ett långt och slappt sommarlov och sen ska jag bli en arbetande kvinna. Sen. Nu vill jag bara ha sol, värme, bad, picknick och grillkvällar. Var tog det fina vädret vägen?

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag åkte upp (på den sju minuter sena bussen) till stallet och fångade lite hästar som skulle skos. Linnet är mycket duktig på att reta mig för mitt hästintresse, men hon är 19 år och kan ALLT om Twilight. Gissa vem som får sista ordet. 

Jag gör inte ens ett försök till att leta upp ny spännande Twilightfakta. Om jag, mot förmodan, skulle hitta något skulle bloggen fyllas med kommentarer om "ööh det där är jättegammalt, välkommen till 2009" - typ. Ingen idé alltså.

Jag är så trött och bara gäspar. Orkar inte skriva mer nu.. Godnatt aa..lla.. kvällss..läsaree zzzzzzzzzzz

Still going strong

Hallå igen. Det var nära där att jag glömde att jag hade en blogg att klappa på medan Linnet är borta. Men här jag, trogen liggandes med datorn i sängen. Min första riktigt slappa kväll på länge känns det som. Nog för att det är underbart att ta studenten, men en dator och en skål ostbågar är inte heller helt fel. Linnet har sagt att de flesta som läser är under 18, och jag säger bara LYCKO ER som har studenten framför er! Men kanske inte lika lyxigt med prov, redovisningar och uppsatser. Som jag misstänkte har jag klarat mig väldigt bra utan internationella-relationer-arbete, människokroppen-prov och äckliga projektarbets-loggböcker. Haha jag hittade några spännande inte-allt-för-nyktra videos som jag har filmat med mobilen på slutskivan. Förlåt! Gud vad jag tjatar om studenten. Det ska jag sluta med från och med nu, punkt. 

För att vara en söndag har detta varit en produktiv dag. Nu tänker jag rabbla upp allt som jag har gjort och det fick jag egentligen inte göra för Linnet. Jag behöver kanske inte säga vad jag åt till frukost... det var tre knäckebrödsmackor med skagenröra för de som vill veta. Okej, jag har motionerat min pålle, haft Peace and Love-möte och tagit mitt ansvar och röstat för första gången i mitt liv. Peace and Love om två veckor!! Vilka ska dit? Om någon som läser är en van festivalare kanske du kan ge några tips på vad man behöver och inte behöver ha med sig. Detta blir min första festival och jag måste medge att jag är lite nervös. Jag ser framför mig hur vårt halvt omkullblåsta tält är fyllt med en blöt klädhög, mygg och lera, och någonstans där i mellan ligger vi nerpackade i våra sovsäckar och försöker sova. En av oss saknas, det visar sig senare att denne har suttit inlåst på en bajamaja hela natten. Det är konstigt att jag ändå är så taggad på att åka iväg.

... okej som ni ser har jag redan börjat med det konstiga babblet som jag varnade om. Jag är helt enkelt inte van. Läste era snälla kommentarer och jag blev så glad. Det var en läsare som frågade om jag behövde tips på vad inläggen ska handla om, och jag säger bara, Ja TaCk. Aldrig trodde jag att det skulle vara så svårt att skriva till en hel drös som man inte känner. Jag vet i alla fall att jag delar Twilight-interesset (egentligen Robert-intresset) med er och därför tänker jag visa en av mina absoluta favoritbilder på Robert. Ni anar inte hur irriterad Linnet blev när jag sa att jag spolar över de delarna i filmen där inte Edward är med. Hon sa något i stil med "du uppskattar inte filmen för det mästerverk den är". Det är möjligt att det stämmer.

   Jag dör lite. xoxo Julia - The gästbloggare


Twerds nya bloggare!

Hallå alla Linnets läsare! Jag heter Julia och jag ska gästblogga här i en vecka. Jag driver min egen lilla blogg, men jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera och det brukar jag få höra ganska ofta av mina små läsare. Därför ska det här bli mycket spännade att se om jag orkar skriva ett inlägg varje dag i en vecka, eller om jag ska falla på mållinjen.

För att få blogga på Linnets blogg fick jag några små regler som jag måste följa, men det kommer jag skita fullständigt i. (Linnea kallas Linnet och från och med nu vill jag att alla börjar kalla henne Linnet) Jag ser framför mig hur hon sitter i Turkiet vid hotellets dator och mummlar "ååhnej" och fasar över vad som skall komma. Nej, jag skoja, jag ska vara snäll...eller? Det får ni läsare bestämma.

Jag har känt Linnet nu i cirka 3 år. Vi har gått i samma klass, Observera HAR gått, vi har ju ingen klass längre. Vi har delat Twilight-intresset ett tag nu även fast Linnet är miljoner gånger nördigare än vad jag är. Det var hon som en gång rekommenderade (tvingade) mig att börja läsa Twilight och, liksom ni, blev jag fast. Nu fyra böcker senare antar jag att jag inte är en enda som väntar spänt på Twilight-två filmen. Linnet hatar när jag säger Twilight-två,tre,fyra istället för de riktiga namnen. Men orka dem. Som sagt är jag inte en sådan stor nörd av Twilight och jag kan inte mer än vad de vanliga dödliga kan, så tyvärr kan jag meddela att inläggen den kommande veckan inte kommer handla om spännande nyheter om Twilight. OCH DÄR tappade bloggen 50 läsare!

Ja hörrni, vad säger ni om det här till en början? Ni får självklart fråga på om det är något. Jag är inte van vid mer än sju läsare, så jag kanske får lite scenskräck. Om jag börjar skriva konstigt babbel så förstår ni vad det beror på.

       PUSS Julia

Studenten!Jag kommer att sakna er så himla mycket.

Så här är detStudenten:
vädret var förjävligt och att åka flak var för min del mest misär. Så jäkla kallt. Men överlag hade jag helt galet kul, och det var länge sen jag hade så roligt som jag hade på slutskivan! Dansade all night long och kom hemstapplandes cirkus 04.00? Ni kan ju ana att jag är rätt mör idag..


Sen till en nyhet: jag drar till Turkiet med mamma imorgon, fick en resa av henne i studentpresent. Så nu undrar ni säkert om bloggen kommer stå öde i en hel vecka? Men icke! Julia, min söta lilla ex-klassompis (ex!) har lovat att gästblogga. Jag känner mig faktiskt lätt oroad inför det här. Julia har en väldigt speciell humor och jag misstänker att det kan komma att bloggas på min bekostnad..


Så adios gott folk! Ska tänka på er när jag ligger och glassar på någon strand!


Obegripligt..


Bildkälla: Everglow

Så fort jag läser om hur trendig och modemedveten Kristen Stewart är tänker jag alltid "Jaha, vardå någonstans?". För ärligt talat så har hon väll aldrig klätt sig speciellt snyggt? Det är okej att luffa runt hemma i en unken t-shirt en bakissöndag, det är lugnt, jag sympatiserar. Men att komma till en premiär och se ut som att man just vaknat i en närliggande skog är ett big no no.

Så vad tycker ni? Klär hon sig snyggt?


Jag tar studenten idag!

Jag återkommer när reality hits me och sådär..


Studenten imorgon!När man är född 90 så har man sånhär musik på flaket. Fy fan va coola vi är..

Nu är det krig!


Bild: Mössan med stort M, som kommer sitta på mitt huvud imorgon.

Nej nu jävlar! Det ska bli 5 fucking grader och regn imorgon! Det har inte varit såhär dåligt väder på evigheter. Jag kommer ju att frysa arslet av mig på utspringet och flaket. Så bitter jag är.. Dö vädergudar dö.


Jim Carrey is the shit

 
Källa: MTV.com


''I had written a funny speech but I couldn't remember what is was. It was like someone took a spoon and scooped my mind out.. I was choking in front of the world, in front of my peers, in front of the good looking kid from Twilight!"


Gud vad jag äskar Jim Carrey. Om han inte vore så gammal skulle jag gifta mig med honom.


Edward would never think..


Och vinnaren är..

.. Evelinaoeh.blogg.se! Det var flera bra motiveringar och jag hade faktiskt lite beslutsångest ett tag. Men Evelina verkar vara en väldigt söt tjej som verkligen ville ha en ny design. Så grattis grattis!

Tävlingen avslutad


Bloggdesign tävlingen är avslutad! Ska bara spana in bidragen en gång till så avslöjar jag vinnaren imorgon. Sen tänker jag klaga på dåligt deltagande-shame on you guys.. Så ni som deltog får känna er lite extra duktiga nu.


Äntligen över..

Nu har officiellt gått på Risk ettan, och på en skala från 1-10 skulle jag nog ge kursen -2. Den gav mig igenting. Bara en massa upprepningar av saker man hört en miljard gånger innan, och när läraren sen började gråta när hon skulle läsa dikt numer 2 (nr 2!?) så kände jag att det var dags att gå hem. Sen som grädden på det extremt långtråkiga moset så varade skiten i över 3 timmar.


Men nu är det över. Done. Finito.


(Till er som nu inte vet vad Risk ettan är så kan jag meddela att det är en kurs om risker i trafiken som man från och med i år måste ha gått för att få ta körkort.)


New moon trailerHoly Crap!