Uppdatering

Note 1: Jag kommer inte att vara vitare än studentklänningen. Däremot är jag i dagsläget brandbils röd och varenda centimeter av min kropp svider. Bra jobbat Linnea..


Note 2: Det ryktas om dåligt väder på torsdag. Men nåde vädergudarna om det regnar på min student! Då fan kommer det bli livat.


Note 3: Jag ska gå riks 1an imorgon. Så jävla  t r å k i g t.


Note 4: Jag svär alldeles för mycket i bloggen. Det krävs bättring!


Note 5: Ikväll visas New moon trailern på MTV Movie Awards. Exciting.


Note 6: Bloggdesign tävlingen avslutas imorgon (jag kommer säkert att glömma bort den..) så passa på och anmäl er om ni inte gjort det.


En solig LördagGodmorgon världen! Är allt bra med er? Själv så är det kalas och humöret är på topp. Snart ska jag traska iväg och möta upp Greta så ska vi åka hem till min pappa och belägra en brygga. Där hade vi tänkt spendera dagen i horisontelltläge. Jag tänker ta mig tusan pressa i solen nu sista dagarna innan studenten.


Jag vägrar vara vitare än klänningen. Vägrar!


15 Sekunder av New moon trailern


Video: 15 sekunder utav det material som kommer att visas på söndag under MTV Movie Awards. Looking good so far..


MTV Movie Awards 2009


Bild: Robert och Kristen på MTV Movie Awards 2008

Som alla riktiga Twilight-fanatiker redan vet så kommer första New moon trailern visas på MTV Movie Awards på söndag. Självklart kommer inte MTV-galan direktsändas i det lilla skitlandet Sverige, utan vi måste vänta tills på onsdag. Toppen.. Men som tur är så finns den fantastiska nya uppfinningen "Internet" vilket betyder att den ändå kommer ligga på youtube en millisekund efter att den visats i Amerikans Tv. Thank heavens.


Men allt snack runt den här trailern får mig att minnas tillbaka och bli alldeles nostalgisk. Det var nämligen på MTV Movie Awards 2008 som man för första gången visade en scen från Twilight. Extasen inför den var obeskrivlig. Så jag tyckte det var rätt kul att kolla tillbaka i arkivet och se vad jag skrev om det då: klicka här och här för att se vad jag skrev om det innan, och klicka här för att se vad jag skrev efter.


Stoppa pressarna!

Ikväll var jag på Josefins studentmottagning vilket var väldans trevligt. Men ikväll skedde också det jag aldrig trodde skulle ske - jag bad om alkoholfritt. Ni läste rätt! Jag bad om alkoholfri dricka hela kvällen. Nu undrar ni säkert vad som hänt. Har hon blivit galen? Har hon blivit nykterist? Men icke några såna dumheter. Jag ska helt enkelt köra imorgon bitti, och jag tror att min körskolelärare uppskattar om jag är i ett sådant skick att jag klarar en blåskontroll.


Kan passa på att fiska sympati och nämna att den ovan nämnda körlektionen börjar 6 och fucking 30. Inser det hur tidigt det är? Det är så tidigt att jag borde gått och lagt mig för länge sen.


Over and Out  //Linnea


Torsdag 28/5

Idag tar Josefin studenten! Grattis darling! Så just nu står jag på mitt rum, lockar håret och lyssnar på Abba. Marie ska ringa när hon är klar så ska vi traska över till Josefin på studentmottagning.


Tuudels!


Reunion frame by frame


Video: Bellas och Edwards återförening i Volterra bild för bild.

Vadå gråter? Jag gråter aldrig.. Jag fick något i ögat bara.

Inspelning i Volterra


Oh my god! No Eddie, Don't!


Spring Kristen för allt vad dina taniga små ben bär! Kommer hon att hinna!? Spänningen äro olidlig..


Och var kom dom där magrutorna ifrån? Men hey, det är väll bara att tacka och se glad ut? Vore synd att klaga.


Hon hann! Otippat va? Sen är det inte fräknar eller utslag som Eddie ponken har i ansiktet. Även om det onekligen ser ut som det. Gissningen är nämligen att prickarna markerar var han ska glittra..

Bildkällor: Lainey Gossip & Just Jared

Tävling!
Onsdag

Att gå till skolan eller inte gå till skolan, det är frågan? Lutar åt inte. Jag är trött och inte in the mood för att gå någonstans. Slutbetygen sattes förövrigt igår så why not?


8 dagar kvar till studenten.


Nämen! Titta vad jag hittade.


Bild: Solo nr6 Juni 2009

Twilight är ta mig fan överallt. Men nu tycker jag faktiskt att det gått för långt..


Roligaste reklamen någonsin.Jag skrattar varje gång.

En av de första bilderna.


Det här var en av de första bilderna som släpptes från Twilight inspelningarna. Man kan se att de inte riktigt fått till Edwards look än, han ser ju inte riktigt ut så i filmen. Men holy crap va man taggade på Twilight (Läs: dreglade över Eddie ponken) när man såg bilden.


Vad tycker ni? Ser han sämre eller bättre ut?


EDIT: Sara uppdagade att bilden är en manipulation! Då var det roliga över.. Well well, han var snygg ändå.


Look-alike


Dagens avslöjande: Robert Pattinson är egentligen den läskiga lillkillen i Sjätte sinnet..


Det är inte lätt att vara min pappa..

Jag: Pappa har du sett filmen Jurassic park?


Pappa: Ja?


Jag: Du vet scenen när dom sitter i en bil med ett glasvatten på instrumentbrädan? Och hur det blir ringar på vattnet varje gång dinosaurien tar ett steg?


Pappa: Ja?


Jag: Så låter det när du kommer gåendes!


Pappa: Men.. Det där var inte snällt sagt.


Jag: Äsch! Kom igen nu, om jag ställer ett glas på matsalsbordet så går du förbi det! Se det som ett experiment.


*Pappa går surt iväg*


Jag: Är det ett nej? ..Pappa?


Porschen med stort P


Grattis Alice!

Källa: TwilightersItalia


Ni undrar säkert varför jag inte uppdaterat på två långa, långa dagar. Well, jag är skittrött och har jobbat. That's why. Så ni behöver inte vara oroliga över att jag dött eller något..


Blått och lite vitt


Jag har haft mitt sista prov i gymnasiet. Och idag hade jag den sista redovisningen. Vi har egentligen inte något kvar att göra i skolan så nu blir det slapp fram tills studenten. Känns pretty damn great! Så det firades med en klänning. I love it, och jag är inte ens en klännings-människa.


Nu går jag mentalt på sommarlov!


Official New moon poster

Bild: Den officiella New Moon postern

The Washington Times råkade läcka postern innan det var dags (..klantigt) men de var snabba med att ta ner den igen. Och alla twilight-sidor babblar om hur de ska respektera Summits önskningar och har därför tagit bort den från sina sidor. Men jag, helt utan moral och samvete, har letat rätt på den. Och voilá!

Källa: Newmoonmovie

UPDATE: Okej. Eftersom vissa av er (nämner inga namn) envisas med att nästan irritera mig till döds tänkte jag skriva ett tillägg. Detta inlägg skrevs imorse innan varenda sida spytt upp postern. Jag är inte dum i huvet, jag vet att den finns uppe nu. Äh jag är så irriterad att jag inte ens kan svara ordentligt..


En mycket vetenskaplig undersökning


Om ni sneglar på den vänstra sidan av bloggen så ser ni att jag slängt upp en omröstning. Mycket spännande. Så jag hoppas nu att alla tänker efter noga innan ni röstar.


Såhär resonerar jag:


Jack Sparrow: Hur nice skulle det inte vara att dansa runt en lägereld med honom med en riktigt stort flaska rom och sjunga "Yo, ho, yo, ho a pirate's life for me"? Ja tack till lite Jack alltså.


Edward Cullen: Om vi nu utgår ifrån att den här ön är en tropisk ö så uppstår vissa problem. Hur jobbigt skulle det inte bli i längden att bo där men en kille som glittrar i solen? Man skulle ju bli sjukt bländad.


Ernst kirchsteiger : Jag tror inte Ernst skulle vara så värst kul att bo med. Han skulle nog mest spatsera runt barfota på stranden och samla snäckor. Eventuellt designa krukor och annat hemmapyssel av cocosnötter och dylikt.


Fjortisens Comeback


Bild: Solo Nr 6 2009

Såg en kul krönika i nya numret utav tidningen Solo. Någon tjej som berättar om hur hon efter månader av tjat äntligen masade sig iväg och såg Twilight. Och hur hon sen, precis som alla andra, satt och dreglade över Robert Pattinson som universums största fjortis.


Igenkännings humor på hög nivå.


Dom där bloggdesignerna ja..

Jag nämnde för ett tag sen att jag eventuellt skulle slänga upp en till bloggdesign-tävling. Jag sitter ju och trycker på de 3 designerna som blev över sen förra tävlingen. Och hey, när jag ändå har dom liksom?


Så håll ögon och öron öppna så ska vi se om jag kan fixa något. Sen undrar jag om ni skulle vara intresserade av en frågestund? Ni verkar ju ha så väldigt många frågor ibland..


You can't always be cool.


Robbans sista dag


Bild: Twilight

Igår var Rpatz (älskar det namnet..) sista inspelningsdag. Dom skulle filma en meadow scen som de tidigare varit tvungna att skjuta upp på grund utav dåligt väder.


It's a dreamy sequence. In the Meadow, Bella sees herself get old, looks like her grandma. And Edward wishes grandma happy birthday. Then they're young together and lying in the field and looking at each other and it's pretty.


Källa: Laineygossip


Är det bara jag som undrar hur fasiken bruden på Laineygossip vet allting? Ligger hon och spanar i buskarna där borta? Känns som det.


Today is the first and last day of forever


Fredags uppdateringIdag mina vänner har jag skrivit Matte C nationella
. Fanskapet började 8.20 och jag var väll klar 11-ish. Det var hemskt. Jag kunde inte ett skit. Men min optimistiska sida hoppas på IG+ för då kanske, kanske får jag behålla mitt G.


Och om jag nu inte skulle få godkänt i Matte C tänker jag gå och lägga mig i sängen, och aldrig någonsin kliva upp igen.


Dagens höjdpunktElev: Hej Mona! Jag har bara en fråga: är det sant att du köpte toblerone för skattepengar?

The truth behind Mona


Idag kommer självaste Mona Sahlin och ska tala i min skola. Så jag, partipolitiskt obunden och neutral som jag är, tänkte slänga upp en video i Monas ära. So here you go..

Man kan ana vilket block jag kommer rösta på i nästa val va?


Birthdayboy


Matte..

Jag har Matte C nationella på fredag. God have mercy on me..Det här är dom enkla talen..


Så det här ska alltså vara definitionen av e. E är alltså lika med lim som går från N mot krumelurer? Que?


Twilight - En dålig film

Observera: Innehåller en Breaking Dawn spoiler

Idag såg jag för första gången på min Twilight DVD. Och filmen var värre än jag mindes den... Jag vill så gärna tycka att den är bra, men jag kan bara inte. Det går inte! Den är så jävla fånig att jag dör. Här kommer lite notes på det jag tänkte på;
1. Vem är det som sminkat Edward? Jag vill ha personen hemadress, nu! Det syns ju att människan har läppstift. Kolla bara in honom när de är på sjukhuset första gången.. "Maybe he's born with it. Maybe it's Maybelline."


2. Alla gillar Kristen som Bella - utom jag. Hon får det fan att verka som att Bella har talfel. Kan hon inte säga en enda mening utan att antingen stamma eller få det att låta som att hon satt något i halsen? My god... Sen blinkar hon sjukt mycket också.


3. Tempot i filmen är väldigt, väldigt ojämnt.

4. Jag är först med att berömma musiken i Twilight, finns väldigt många bra låtar. MEN kan det aldrig få vara tyst i ett par sekunder? Sen tycker jag att bakgrundsljudet i flera scener inte passar in. I'm just saying.


5. Behöver inte skriva utförligt om Edwards glittrande - vi vet alla att det är förjävligt.


6. Någon annan som tänkt på Roberts öron? De är jätte spetsiga, han ser ut som en alv. (Edit: Ja, jag vet att hans hår ligger över örat. Men det är spetsigt annars också)
7. Alla snackar om hur gripande scenen i balettstudion är, och hur de grät och blablabla. Var det bara jag som satt och garva? Den är ju så sjukt töntig. Och hans ansiktsuttryck! Han ser ut som en illamående fisk när han ska suga ut giftet...
8. Ni vet i slutet av filmen när Jacob går fram till Bella och varnar henne för the Cullens. Och hur Edward sen kommer fram och de ger varandra mördandeblickar? Var det bara jag som tänkte typ "Hahaha Edward! Om du bara visste. Snubben kommer att ligga med din dotter om några år. You just wait.."Bildkälla: Everglow


Jag har massa mer att klaga på, men jag tar det en annan gång. Det får räcka så länge.. Sen borde jag kanske tillägga, innan det blir upplopp, att jag gillar Twilight på grund utav boken. Inte filmen. Så inget gnäll tack.


Michael Sheen twittrar


Källa: Newmoonmovie

Michael Sheen twittrar och avslöjar att The Volturi har varit med på en fotografering för official promotional pictures
 Just did a big photoshoot for publicity stills- all the Volturi. We are one freaky looking bunch.

Han beskriver också sin version av Aro:

Have decided my Aro is a cross between the Blue Meanie, the Childcatcher and Nick Cave. But with red eyes.


Vad skulle jag göra utan henne?

*Sms*

Marie: Jag har tagit hem massa såna bullar som du tycker om, så att vi kan ha dem imorgon när vi pluggar.

Jag: Har jag berättat att jag älskar dig?

(Tanken på att plugga matte hemma hos henne imorgon blev just lite, lite mindre hemsk.)


Panic Room


Ni som är intresserade av att spana in Kristen Stewart kan ju slå på svt1 klockan 21.00. Då visas nämligen Panic room där Kristen spelar en av huvudrollerna.

De tio budorden a lá Linnea

1. Du skall icke läsa andra bloggar vid sidan av Twerds.


2. Du skall inte lyssna på schlager. Ty det är Lucifers påfund


3. Du skall icke begå äktenskapsbrott. Om du inte träffar på Robert Pattinson så att säga. Jag menar come on, då måste man få ett frikort


4. Du skall icke raka benen när du är stressad. Vi vet alla hur det slutar


5. Förresten, du skall icke raka någonting när du är stressad


6. Du skall icke hava begär till Zac Effron. För då kommer "God's wrath strike down upon you" och för att det är töntigt.


7. Du skall icke snacka skit om din nästa


8. Du skall icke grogga Vodka och saft. För att det är äckligt


9. Du skall icke missbruka foundation, ty du kommer uppfattas som fjortis


10. Du skall inte rösta på vänstern. Får vi Mona som statsminister flyr jag landet. Punkt.


Amen


En Fredag


Michael Sheen spatserar runt


Michael Sheen (also known as Aro) spatserar här runt i Vancouver. Och enligt källor (jag är väldigt nyfiken på vem det är som läcker allt?) har dom nu senast spelat in scener där Carlisle har flashbacks och man får förklarat vilka the volturi är.


Nu i dagarna ska dom också spela in en scen där Edward slängs upp i luften och in i en vägg när han försöker skydda Bella. Dramatiskt värre. Sen så står scenen när Aro övertygas att släppa Bella, Edward och Alice också på schemat.

Källa:Laineygossip


Harry Potter vs Edward Cullen


Bildkälla

Erkänn, lite kul?

Så vad har jag haft för mig?

Jag har mosat Therese ute på fotbollsplan


Mycket närmare än såhär kommer ni inte. För då blir det up my nose.


Naw vilka söta klasskompisar man har. Hon till vänster ser intelligentare ut i vanliga fall.


Och vi har haft mösspåtagning!


Barnförbjudet.


För lite Rob-action kan ni klicka här. Men bara om ni har åldern inne förstås.. Förövrigt är det ett klipp från Robbans film Little Ashes där han spelar Salvador Dali.

(Bara för att jag skrev att det var barnförbjudet kommer varenda jäkel klicka på länken. Eller hur?)


Dö, regnhelvete dö

Jag hatar det här vädret. Speciellt vi glasögonormar är extra utsatta. Inser ni hur jobbigt det är att ha glasögon ute när det spöregnar!? Jag skulle ha minimala vindrutetorkare monterade på glasögonen. Det här fungerar inte annars.


Nu vill jag inte att ni springer iväg och snor min idé. Små glasögon-torkare har jag patent på.


Peter, Kellan och Edi


Vdeo: Peter Facinelli, Kellan Lutz och Edi Gathegi var med på 2009 Creation Entertainment convention i helgen. Och av någon anledning lekte Kellan Edward och Peter lekte Bella.

Edward would never say..


Vi är ambitiösa vi

*Sms*

Julia: Hur långt har du kommit på bildanalysen? Pluggar du matte?


Jag: Inte börjat, tänkte kolla efter en bild ikväll. Och hell no.


Julia: Dig kan man lita på

(Bildanalysen ska vara klar på onsdag, och vi har mattenationella om 2 veckor)


Sett i skolkorridoren


Esteterna på vår skola är roliga, och fantastiskt mogna.


Jag försöker i alla fall


Mitt nya intresse: animering i photoshop. Tyvärr går det åt skogen för mig. Någon som kan det här? Varför blir bilderna så förbannat gryniga så fort jag sparar dom som gif? I know, gif bilder kan bara innehålla 256 fäger och jag vet att det har med det att göra. För när jag gör bilderna svartvita (som den ovan) så går det relativt bra. Men alla andra lyckas ju?


2 nya Little Ashes klipp

 Ja vad ska man säga? Han spelar en smått rubbad konstnär. Kul för honom.


Nu reder vi ut det här


Svar: Inte ett jävla skit! Och det är precis det som är poängen. Jag skriver inte bara om Twilight och det borde visas bättre. För vidare information klicka här.


By the way, det är en fiskmås.


Jag kanske borde bli lite snällare

Jag är för det mesta en väldigt ärlig person. Säger vad jag tycker och tänker utan speciellt mycket hänsyn till andra. Och oftast funkar det, men jag har nyligen börjat fundera på om jag ska tona ner det lite...


Igår frågade nämligen pappa vad jag tyckte om maten. Och ärlig som jag är deklarerade jag att den "påminner om något den mest utsatta civilbefolkningen åt under första världskriget" samtidigt som jag med avsmak i blicken stoppade in nudlar i mikron. Pappa berättade efteråt att hans mat aldrig blivit så brutalt ratad.


Vad håller dom på med egentligen?


I spy with my eye Catherine Hardwicke, Nikki Reed och Kristens boyfriend Michael Angarano. Lite urflippat huh?

Motorcykel mysteriet..

 
Källa

Kristen har spelat in scener på en motorcykel med någon random dude. Teorin är föjande: Snubben är en utav dom farliga grabbarna som hon stötte på i Twilight. Men den här gången när hon träffar dom i Port Angeles tänker hon inte bara gå fram till dom, utan går faktiskt med på att åka motorcykel med en av dom. Varför? För att framkalla sina Edward-hallucinationer såklart. Känns mentaltstabilt för Bellas del. Verkligen.


The Dead Come Back


Källa

Nu har de filmat bio-scenen också. Ni vet, när Bella, Jacob och Mike ska gå på bio? Awkward date no 1. Sen måste man ju ge filmskaparna en applåd för att de faktiskt var så grundliga att de fixade en filmaffisch till den påhittade filmen som dom ser i boken. *Applåderar*


FÖRTYDLIGANDE: De har slagit ihop två scener. Så Bella, Jessica, Jacob och Mike är på bio samtidigt. Det finns bilder där man ser Jacob och Mike.


Twerds.blogg.se


Bloggens nya layout är typ klar nu. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar den eller inte än. Lutar åt gillar. Anyway, time will tell.


Sen till en annan sak. Jag hade ju en bloggdesign tävling förut (spana in den här) där jag lottade ut 1 utav 4 designer. Men sen blev problemet vad tusan jag skulle göra med de andra 3 designerna? De ligger bara och skräpar på datan. Så är ni intresserade utav en tävling till?


Stephenie's Dream Cast

Innan skådespelarna till Twilight hade valts ut så skrev Stephenie Meyer vilka hennes ”dröm skådespelare” för de olika rollerna var. Och såhär tyckte hon: [Källa]

Jag hade hellre sett Emily som Bella. She's perfect. Och Joanna hade varit tiptop som Rosalie, man hade liksom sluppit den sönderblekta känslan.


Vad tycker ni? Bättre eller sämre?


Fredagen den 1 Maj

Det är morgonen efter Valborg och jag är vaken. Varför? Kan det vara för att jag är brutalt mobbad och inte hade några kompisar att vara med igår kväll? Kanske. Eller kan det vara för att jag jobbar idag? Kanske.