Au revoir!


Nu sticker jag och gör världen osäker! Hörs om en vecka.


Lägesstatus:Nu:
Lagar skolmatsalsmängder köttfärssås som borde räcka resten av skolgången..

Sen: Hänga tvätt och diska (Martha Stewart släng dig i väggen)

Senare: Mitt fina gäng ekonomer kommer över för att spana på World tour of Skåne med Johan Glans!

Borde: PACKA

Lyssnar på: The Killers - Human


2010-02-24


Woho! Imorgon drar vi! Och jag som inte har börjat packa..


Vad har jag gjort för att förtjäna det här?

Jag. Kommer. Att. Dö. Jag har mensvärken från helvetet och är sjukligt sugen på någon form utav kebabpizza med choklad och chips ovanpå. Toppa det med en massa lakritsfiskar och en stoooor lussebulle så kanske jag klarar mig igenom det här..

Nu ska jag hitta en random man att gnälla på.


2010-02-23


Om 3 dagar drar vi!


På torsdag bär det av på EU-resan! 12.00 går bussen från Linköping, den är framme i Bryssel ca 8.00 på fredag. 19.00 på Lördag är vi framme i Paris. 9.00 nästa tisdag är vi framme i Berlin.

 

Idag har det varit -11°C i Linköping och +14°C i Paris. Det är en en temperaturskillnad på 25°C! Fram med klänningarna och flipflopsen.


Handelsrätt - Check!Idag mellan 8.00 och 12.00 skrev Linnea tenta i handelsrätt.
Ett godkänt är garanterat, ett VG känns mer tveksamt. Efter det kollektiva studentplågeriet gav vi överlevande oss ner på stan för att käka lunch och spana lite. På det hela taget har det varit en bra dag.

 

Kan även stolt meddela att jag äntligen fått tummen ur röven och frostat av frysen! Av någon mystisk anledning tror jag tyvärr att jag råkat stänga av kylskåpet och lyckas inte slå på det igen.. Sen att det är en mindre översvämning i mitt kök är också mindre bra. Men men, smällar man får ta om man vill ha en frost-fri frys.


Oh it's not fair and it's really not okayIdag lyssnar jag på Lily Allen’s Not fair och skrattar för mig själv. Så jävla grym låt..


Inga problem att hitta i boken i alla fall

 

Har ni sprungit runt och undrat var hela världens lager post-it-flärpar tagit vägen? Well, look no further!

(Vad heter egentligen sådana där lappar? Post-it lappar? Märkeslappar? Post-it-märkare? Flärpisar?)


Lady Gaga är väldigt speciell


Hittade bilder på Lady Gaga från Brit awards. Ja vad ska man säga? Näsduk, servett eller kanske kleenex? Personligen röstar jag på *trumvirvel * The giant napkin..


Kurslitteratur är illdyrtKurslitteraturen kommer att bli the end of me..
Idag hämtade jag ut de här två tegelstenarna till kursen kalkylering och budgetering som kör igång nästa vecka och jag drar mig för att behöva betala fakturan. Kan dom inte subventionera skiten?


Det blir tredje sommaren där..

Ringde till min gamla chef idag. Planen var att uttrycka ett vagt intresse för sommarjobb men ändå inte binda upp mig till något. Den planen gick åt helvete.. Lite svårt att värja sig när hon frågar rakt ut om jag skriva upp mig på att jobba. Damn it! Egentligen vill jag göra något annat i sommar eftersom att jobba på Coop är ungefär lika roligt som att plocka ögonbrynen eller vaxa bikinilinjen, men samtidigt så måste jag ju ha ett jobb..

 

För att fira mitt senaste åtagande gick jag tillbaka i bloggarkivet för att spana in vad jag skrev om eländet i somras. Jag var ju inte direkt en happy camper dom veckorna. Men det är väl smällar man får ta.

 

För fina exempel på inlägg från förra sommaren klicka HÄR eller varför inte HÄR


Det där med att skriva en ansökan..Nu när jag är hemma i Stockholm så passar jag på och fixar mitt CV som legat och dammat på min dator här. Kan ju villigt erkänna att det var ett tag sen jag pysslade med den, mina praktiker på högstadiet känns ju sådär lagom aktuella just nu.

 

Det absolut svåraste med att söka jobb är helt klart att få till den personliga delen utav ansökan. Det gäller att vara precis lagom formell och precis lagom personlig. Man vill verka trevlig och intressant och undvika platon-torr. Lagom kultiverad och samtidigt beyond awesome. Typ Barack Obama möter Bill Gates.

 

Jag kollar på Barney’s videoansökan som inspiration.

 


Hem till städernas stad


När jag kommer fram till Stockholm hinner precis hem till mamma och slänga av mig grejerna innan jag måste springa iväg och möta Becca. Flickebarnet har gått med på att se Avatar 3D med mig och jag är taggad till tusen. Förväntar mig också rödamattan, en trumpetfanfar och konfetti vid min ankomst. Men det grejar väl Becca? Det är ju det minsta man kan begära..


Lystring alla vänner!


I början av nästa vecka är det dags för the return of Linnea. Yes ni hörde rätt, jag ska upp till huvudstaden/ Sveriges metropol/ sjöarnas stad/ Stockholm! Jag har tröttnat på allt banjospelande här nere och jag börjar känna mig lätt attraherad av mina kusiner. Nej men skämt åsido, jag känner att det är på tiden.

 

Nu är det också så att jag glatt konstaterat att Avatar 3D fortfarande visas däruppe (thank god för storstäder) och saknar nu bara någon frivillig som har lust att hänka? Dra iväg ett sms eller skicka en röksignal så bestämmer vi något. ( Så nice när en majoritet av ens kompisar läser bloggen, sparar tid ibland)

 

Tooodels mis amigos


I'd like to make myself believe


Owl City - Fireflies

För att jag blir glad när jag hör den. Reason unknown.

Källa: Lelove


It’s alive!

Min dator har varit våldgästad av ett monstervirus senaste veckan vilket gjort det smått omöjligt att blogga. Nu är dock viruset borta. Success! Det lite mystiska är att det inte var jag som fick bort det, igår så var det plötsligt bara borta? Kanske ligger och lurar och väntar på att jag ska pyssla med något riktigt viktigt och då bara ”KAPAOW!”

 

Time will tell