ECLIPSE

 

Jag är helt fascinerad av människorna som hyllar skådespelarinsatserna i Twilight-filmerna och ba ”mmm vilken intensitet Robert ger Edward” och blablabla. Let’s face it, de suger.

 

Robert som Edward: Ser bekymrad ut, rynkar på ögonbrynen och stirrar snett nedåt (alternativt på Bella medan han ordbajsar något i stil med ”jag skulle fetdö om du fick skavsår”)

 

Kristen som Bella: Stirrar tomt framför sig med munnen lätt öppen, man kan skymta hennes enorma framtänder. Tänk mentalt trög fisk. Stammandet har avtagit sen Twilight men hade jag inte läst böckerna hade jag trott att Bella hade ett talfel.

 

Taylor som Jacob: Meow! Han ser ju megarätt ut för rollen. Precis som jag föreställer mig Jacob! Synd bara att han har ungefär lika utvecklade skådespelartalanger som Kristen Stewart..  Man märker att Taylor vill väldigt gärna. Men det låter sådär extremt oäkta och helt utan inlevelse. Det vankas inga Oscars till den här grabben.

 


Postat av: Anonym

hahahaha! klockrent!

2010-07-16 @ 19:27:57
Postat av: paulina

håller med helt!

2010-07-18 @ 10:57:48
Postat av: Moa

Hej! om du inte tycker om twilight så varför har du då en kategori för den? jag tycker att twilight äger fett ocg tycker också att du inte ska säga nåt om du inte ens har läst böckerna. Ps. Bella har inte talfel.

2010-07-29 @ 16:17:33
Postat av: Linnea

Sv; Har du sett andra filmer där skådespelarna ovan har varit med? Till exempel Remember me, The runaways och Valentine's day?

Dessa skådespelare gör ett underbart jobb, enligt mig. Men man kan inte döma dem enbart efter deras medverkan i Twilight (Vilket du ju kanske inte gör, det kan ju jag såklart inte veta). Robert, till exempel, kunde inte ha spelat sin roll i Remember me bättre, enligt mig. Där tycker jag att han lyckats bättre som Tyler Hawkins än som Edward Cullen i Twilight!Din blogg är jättebra, skrattar alltid åt ditt humoristiska sätt att skriva! :)

2010-08-07 @ 23:59:57
URL: http://linnealill.blogg.se/
Postat av: Julia

Den som påstod att Linnea inte läst Twilight: Ny läsare kanske? Och what's the deal med att inte kunna stå ut med att Twilight kritiserats?Och till Linnea: du är så skön, kunde verkligen inte sagt det bättre själv!

2010-08-09 @ 20:13:45
Postat av: Anna

HAHAHAHA såå jevla rätt! iaf när det gäller the Bella! jag har jättesvårt för att tro att Kristen kommer kunna göra rollen rättvis i sista filmerna..

2010-12-06 @ 13:09:09
URL: http://pumsemumsan.blogspot.com


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar: