Greta ♥Hittade en gammal bild på Greta babe och började pilla vilt i Photoshop. Tycker hon är superduper gullig redan från början men tyckte det var kul att greja runt med olika funktioner.

 

1. Först la jag på en action som jag hittat HÄR som fick bilden att se lite vintage ut.

 

2. Sen slätade jag ut hyn lite. Börja med att högerklicka på bilden och välj ”duplicate layer”. Ha det nya lagret markerat när du går in på ”Filter”, ”Blur” och sen ”Surface blur”. ”Threshold” justerar hur suddigt det blir och till den här bilden ställde jag den på 3. Nu blir hela bilden suddig så jag tog suddgummit och suddade på läpparna, ögonen, håret och runt om. Det var bara hyn jag ville retuschera.

 

3. ..I och för sig tyckte jag tjejen i bakgrunden var jävligt störig så jag ville sudda ut henne lite extra. Om man kollar i panelen till vänster och högerklickar på ikonen som ser ut som en droppe och väljer ”Blur tool” så kan man sudda på valda ställen. Jag rekommenderar däremot inte att man försöker sig på att använda ”Blur tool” för att sudda på hyn. Megasvårt att få jämt och snyggt.

 

4. Sen kände jag mig lite lagom cheesy (kär som jag är) och slängde på lite hjärtan. Det gjorde jag genom att ladda ner ”brushes” som man kan lägga in i Photoshop. Tryckte dit både rosa och vita i olika storlekar och drog sen ner ”opacity” så att de blev lite genomskinliga.

 

Voilá!


Postat av: Rickard

blev assnyggt med blurret!

2010-07-22 @ 23:19:12


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar: