So it has begun..

Idag återvände jag till Konsum och återtog min rättmätiga plats i kassan (känn Lejonkungen-vibbarna). Dagen gick helt fantastiskt långsamt och den var fenomenalt tråkig. En vanlig dag på konsum helt enkelt.

 

Dagens höjdpunkter:

 

1. Att typ 6 kunder glömde kvar sina kort i kortläsaren

 

2. Att flera kunder sa ”har ni skaffat chips” när dom såg att vi skaffat chip på kortläsaren.

 

3. Tilde Fröling skymtade förbi. Hon är inte alls speciellt snygg i verkligheten ( även om en av mina medarbetare dreglade så att han nästan kortslöt sitt tangentbord).

 

4. Att när jag bad en kund vända kortet så vände kunden det så att remsan var uppåt. Intelligent..

 


Postat av: Anonym

Hahahaha, tro mig, efter lite mer än tre månader på disneyland vet jag ALLT om mindre intelligenta människor. Jag har massor av lite smått elaka saker att säga om diverse gäster när vi ses! Och när blir det är ju bara frågan?? Tänker du ta dig hit? Kommer du att vara i Linköping när jag kommer hem? <3<3<3

2010-07-17 @ 22:34:20
Postat av: Rebecca

Hahahahahahaha!! Åh, jag har redan hunnit glömma hur det var...

2010-07-18 @ 01:24:01
Postat av: Jenna

hahaha, lovely!

jaa, vad är det med kunder som alltid ska dra samma j*kla skämt. typ när det inte funkar att scanna direkt så får man alltid (!) höra "jasåå, den var gratis idag!"

2010-07-18 @ 10:18:03
Postat av: My

hahaha, känner igen mig så sjukt mycket. Kassan på hemköp... Alltid samma skämt. "Åh här har du slema" (om tjugorna) , "Då är den gratis, höhö" (om en vara inte går att skanna. osv. osv.

2010-07-18 @ 13:08:00


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar: